Home  /  Aktivnosti ANEMa  /  Produkcija  /  Prepoznaj Evropu

06. 04. 2011

MARTOVSKE EPIZODE TV SERIJALA „PREPOZNAJ EVROPU“ NA „BOLJOJ SRBIJI“

Pogledajte na našem web portalu "Bolja Srbija" i odabrane martovske epizode TV serijala "Prepoznaj Evropu"!

Od 10 epizoda emitovanih tokom marta 2011, izdvojili smo kao najinteresantnije 4 epizode. U njima možete saznati: kako se u kraljevačkom Zdravstvenom centru "Studenica"postupa sa medicinskim otpadom i na koji način to doprinosi zaštiti stanovništva od opasnih zaraza i infekcija i zaštiti životne sredine; koliko se pažnje posvećuje dobrobiti životinja u regionalnom prebivalištu "Zoohigijena" u Kragujevcu, koje se trudi da napuštenim i ugroženim životinjama pruži odlične uslove za boravak, odgovarajući veterinarski tretman i ukoliko je moguće da im pronađe drugi dom; kako funkcioniše servis "Palilulski majstor" i zašto je majstor Milan svaki dan na terenu i popravlja različite sitne kvarove za socijalno najugroženije na teritoriji ove beogradske opštine; kako studenti Poljoprivrednog i Veterinarskog fakulteta preko volonterskog servisa beogradskog JKP "Gradske pijace" kroz praktičan rad uče kako se kontroliše kvalitet i bezbednost hrane.

Podsećamo vas da posetioci web portala "Bolja Srbija" takođe imaju priliku da učestvuju u mesečnim anketama kojima se bira najbolja priča prethodnog meseca. Od februarskih priča, posetioci portala su kao najbolju izabrali Ekonomska škola u Beogradu u kojoj se može videti kako su učenici ove srednje škole zahvaljujući „virtuelnoj" banci potpuno osposobljeni za praktičan rad u pravim bankama.

Posetite ANEMov web portal Bolja Srbija, pogledajte odabrane martovske epizode i glasajte za najbolju priču u martu 2011!

Pošaljite nam i vaše priče o ljudima, grupama i institucijama koji su doprineli rešavanju nekog problema ili poboljšanju kvaliteta života u vašim sredinama koje možete podeliti sa nama tako što ćete popuniti formular u rubrici "Pokreni priču"na web portalu "Bolja Srbija"!

Realizaciju ovog TV serijala je podržala Norveška narodna pomoć

  • Nema komentara.

Pravni monitoring
Medijska pismenost
Korupcija u fokusu
izvestaj
Bolja Srbija
Lokalne samouprave
demolizam
ANEM kampanje

Anketa

Novi medijski zakoni

Koliko će novi medijski zakoni podstaći razvoj medijskog sektora?

Značajno

Donekle

Malo

Nimalo

Rezultati

Intranet login

Najnovije informacije o aktivnostima ANEMa

Prijavite se!

Unicef
Unicef
Bolja Srbija
Novinari

Rekonstrukcija i redizajn web sajta realizovani su zahvaljujući građanima SAD u okviru programa podrške medijima Američke agencije za međunarodni razvoj (USAID) koji implementira IREX.
Sadržaj web sajta je isključiva odgovornost ANEMa i ne predstavlja zvaničan stav USAID-a i IREX-a.

 

Takovska 9/16, 11 000 Beograd; Tel/fax: 011/32 25 852, 011/ 30 38 383, 011/ 30 38 384; E-mail: anem@anem.org.rs