Home  /  Medijska scena  /  Konkursi

16. 03. 2011

KONKURS ZA SUFINANSIRANJE TEHNIČKO-TEHNOLOŠKOG OPREMANJA JAVNIH GLASILA

Pokrajinski sekretarijat za informacije je raspisao konkurs za sufinansiranje tehničko-tehnološkog opremanja javnih glasila u Vojvodini. Ukupan iznos sredstava koji se raspodeljuje je 23.000.000 dinara. Sredstva se dodeljuju malim privrednim subjektima u visini do 70% vrednosti projekta.

Cilj konkursa je unapređenje rada javnih glasila putem nabavke nove opreme: nabavka redakcijske opreme; nabavka i instalacija studijske opreme; nabavka i instalacija računarskih sistema i softvera; osposobljavanje zaposlenih u medijima za tehničko-tehnološke inovacije.

Podnosioci prijave  mogu podneti samo jedan predlog projekta po javnom glasilu.

Pravo podnošenja prijave na konkurs imaju osnivači javnih glasila upisanih u Registar javnih glasila pri Agenciji za privredne registre, izdavači novina i osnivači javnih glasila upisanih u Registar javnih glasila koji imaju dozvolu od RRA za emitovanje radijskog i televizijskog programa, uključujući i Internet stranice upisane u Registar javnih glasila, čiji projekti doprinose: razvoju medija i njihove delatnosti, razvoju programa u skladu sa najvišim profesionalnim standardima, promovisanju kulture dijaloga, toleranciji, slobodi, razvoju civilnog društva u kome će građani biti informisani o svim relevantnim društvenim pitanjima. Predloženi projekat se mora realizovati preko javnog glasila koje je od posebnog značaja za javno informisanje građana Autonomne Pokrajine Vojvodine.

Konkurs je otvoren do 15. novembra 2011. godine, odnosno do utroška sredstava predviđenih za ovu namenu.

Dodatne informacije se mogu dobiti na telefon: 021 487 42 74.

Više informacija o ciljevima, predmetu, kriterijuma odabira, načinu prijave, pratećoj dokumentaciji možete naći u zvaničnom tekstu Konkursa, koji možete naći na sajtu Pokrajinskog sekretarijata za informacije. Tu možete preuzeti i formular za prijavljivanje na konkurs.

Tekst konkursa možete preuzeti i preko sledećeg linka:

Konkurs za sufinansiranje tehničko-tehnološkog opremanja

  • Nema komentara.

Najnovije

Ostali članci
Pravni monitoring
Medijska pismenost
Korupcija u fokusu
izvestaj
Bolja Srbija
Lokalne samouprave
demolizam
ANEM kampanje

Anketa

Novi medijski zakoni

Koliko će novi medijski zakoni podstaći razvoj medijskog sektora?

Značajno

Donekle

Malo

Nimalo

Rezultati

Intranet login

Najnovije informacije o aktivnostima ANEMa

Prijavite se!

Unicef
Unicef
Bolja Srbija
Novinari

Rekonstrukcija i redizajn web sajta realizovani su zahvaljujući građanima SAD u okviru programa podrške medijima Američke agencije za međunarodni razvoj (USAID) koji implementira IREX.
Sadržaj web sajta je isključiva odgovornost ANEMa i ne predstavlja zvaničan stav USAID-a i IREX-a.

 

Takovska 9/16, 11 000 Beograd; Tel/fax: 011/32 25 852, 011/ 30 38 383, 011/ 30 38 384; E-mail: anem@anem.org.rs