Home  /  Medijska scena  /  Konkursi

07. 03. 2012

Konkursi za učešće na Share konferenciji 2012

„Share" konferencija održava se po drugi put od 26. do 28. aprila 2012. godine u Beogradu. Posvećena je novim medijima, Internetu, tehnologiji i muzici.

Ulaz je besplatan, ali će se do propusnice u vidu narukvice, zbog velikog interesovanja, dolaziti preko učešća na konkursima, radionicama i akcijama, tokom marta i aprila. Uslovi za dobijanje propusnica zavise od oblasti kojom se potencijalni učesnici bave.

Novinari i blogeri

Poziv novinarima i blogerima da napišu ili objave tekst ili priču na bilo koju temu kojom se program konferencije bavi i pošalju link ka blog post-u ili dokument na blogs@shareconference.net uz par reči o sebi.

Foto i video konkursi

Napraviti foto esej ili kratak film na neku od tema kojima se bavi SHARE konferencija (protok informacija, ACTA i prava na internetu, ulični aktivizam, culture jamming).

Foto esej

Napraviti seriju od 5 ili više konceptualno vezanih fotografija oblikovanih u formu foto priče, navesti šta je od opreme i softvera korišćeno (ukoliko je bilo obrade) i poslati na adresu photo@shareconference.net, format jpg, najkasnije do petka, 23. marta.

Video rad

Video postaviti na Youtube ili Vimeo, a link sa informacijama o tehnici i softveru koji su korišćeni poslati na adresu video@shareconference.net, najkasnije do petka, 23. marta.

Više informacija

  • Nema komentara.

Najnovije

Ostali članci
Pravni monitoring
Medijska pismenost
Korupcija u fokusu
izvestaj
Bolja Srbija
Lokalne samouprave
demolizam
ANEM kampanje

Anketa

Novi medijski zakoni

Koliko će novi medijski zakoni podstaći razvoj medijskog sektora?

Značajno

Donekle

Malo

Nimalo

Rezultati

Intranet login

Najnovije informacije o aktivnostima ANEMa

Prijavite se!

Unicef
Unicef
Bolja Srbija
Novinari

Rekonstrukcija i redizajn web sajta realizovani su zahvaljujući građanima SAD u okviru programa podrške medijima Američke agencije za međunarodni razvoj (USAID) koji implementira IREX.
Sadržaj web sajta je isključiva odgovornost ANEMa i ne predstavlja zvaničan stav USAID-a i IREX-a.

 

Takovska 9/16, 11 000 Beograd; Tel/fax: 011/32 25 852, 011/ 30 38 383, 011/ 30 38 384; E-mail: anem@anem.org.rs