Home  /  Medijska scena  /  Konkursi

09. 07. 2012

Konkurs „Zato što volim Dunav“

Svakog 29. juna, 14 zemalja potpisnica Međunarodne konvencije o zaštiti Dunava svečano obeležava Međunarodni Dan Dunava.

Povodom devete godine proslave Dana Dunava u Srbiji, Coca-Cola Hellenic Srbija, kompanija Coca-Cola i Republička direkcija za vode Ministarstva poljoprivrede, trgovine, šumarstva i vodoprivrede pokrenuli su drugi po redu konkurs za najbolji objavljeni novinski članak, radio i TV prilog ili web objavu na temu Dunava i aktivnosti koje su usmerene ka promociji vode i očuvanju dunavskog ekosistema.

Konkurs su podržali Nezavisno udruženje novinara Srbije i Udruženje novinara Srbije, i u njemu mogu učestvovati novinari i urednici koji su zaposleni u medijima na teritoriji Republike Srbije.

Krajnji rok za prijave je 1. septembar 2012. godine.

Predstavnici medija koji žele da učestvuju u konkursu treba da pošalju svoje radove u CD ili DVD formatu Udruženju novinara Srbije (UNS), adresa Resavska 28/I, 11 000 Beograd ili na press@uns.org.rs. Svaka prijava, pored rada koji se prijavljuje, treba da sadrži ime i prezime novinara, medijsku kuću za koju radi i datum objavljivanja priloženog rada.

Zvanična pravila konkursa (pdf)

  • Nema komentara.

Najnovije

Ostali članci
Pravni monitoring
Medijska pismenost
Korupcija u fokusu
izvestaj
Bolja Srbija
Lokalne samouprave
demolizam
ANEM kampanje

Anketa

Novi medijski zakoni

Koliko će novi medijski zakoni podstaći razvoj medijskog sektora?

Značajno

Donekle

Malo

Nimalo

Rezultati

Intranet login

Najnovije informacije o aktivnostima ANEMa

Prijavite se!

Unicef
Unicef
Bolja Srbija
Novinari

Rekonstrukcija i redizajn web sajta realizovani su zahvaljujući građanima SAD u okviru programa podrške medijima Američke agencije za međunarodni razvoj (USAID) koji implementira IREX.
Sadržaj web sajta je isključiva odgovornost ANEMa i ne predstavlja zvaničan stav USAID-a i IREX-a.

 

Takovska 9/16, 11 000 Beograd; Tel/fax: 011/32 25 852, 011/ 30 38 383, 011/ 30 38 384; E-mail: anem@anem.org.rs