Home  /  Medijska scena  /  Konkursi

01. 02. 2013

Kurs za pisanje i izveštavanje agencije Rojters

TrustMedia, služba Tomson Rojters fondacije (Thomson Reuters Foundation), raspisala je konkurs za novinare za kurs pisanja i izveštavanja o vestima u elektronskim medijima.

Kurs će omogućiti polaznicima da prepoznaju svoje dobre navike, ali i vreme i prostor da porade na svojim slabim tačkama. Osnovu programa čine praktične vežbe sa akcentom na poboljšanje osnovnih veština pisanja i izveštavanja koje se primenjuju u agenciji Rojters i drugim svetskim agencijama, uključujući tačnost, nepristrasnost, brzinu, jasnoću i strukturu.

Kurs kombinuje nastavu „lice u lice", koja će se održati od 13. do 17. maja 2013. godine u Londonu i onlajn module za učenje, koji se sastoje od deset nastavnih jedinica koje je potrebno završiti u roku od 6 meseci.

Za program se mogu prijaviti novinari koji rade u elektronskim medijima i imaju najmanje 2 godine radnog iskustva, kao i dobro poznavanje engleskog jezika.

Krajnji rok za prijavu je 25. februar 2013. godine.

Više informacija o programu, načinu finansiranja za novinare iz zemalja u tranziciji i formular za prijavu možete pronaći na sajtu ovde.

 

 

  • Nema komentara.

Najnovije

Ostali članci
Pravni monitoring
Medijska pismenost
Korupcija u fokusu
izvestaj
Bolja Srbija
Lokalne samouprave
demolizam
ANEM kampanje

Anketa

Novi medijski zakoni

Koliko će novi medijski zakoni podstaći razvoj medijskog sektora?

Značajno

Donekle

Malo

Nimalo

Rezultati

Intranet login

Najnovije informacije o aktivnostima ANEMa

Prijavite se!

Unicef
Unicef
Bolja Srbija
Novinari

Rekonstrukcija i redizajn web sajta realizovani su zahvaljujući građanima SAD u okviru programa podrške medijima Američke agencije za međunarodni razvoj (USAID) koji implementira IREX.
Sadržaj web sajta je isključiva odgovornost ANEMa i ne predstavlja zvaničan stav USAID-a i IREX-a.

 

Takovska 9/16, 11 000 Beograd; Tel/fax: 011/32 25 852, 011/ 30 38 383, 011/ 30 38 384; E-mail: anem@anem.org.rs