Home  /  Medijska scena  /  U fokusu

12. 03. 2011

TIJANIĆ JOŠ VAGA

Beograd, 12.03.2011. (Večernje Novosti) - Televizije koje žele da uđu u trku za skupštinske prenose imaju rok do ponedeljka u podne. Tada ističe vreme predviđeno za preuzimanje tenderske dokumentacije, koju je do sada preuzeo samo B 92. RTS ni juče nije bio došao po papire potrebne za prijavu.

- Još razmatramo da li ćemo da se prijavimo - kratko je prokomentarisao Aleksandar Tijanić, generalni direktor Javnog servisa.

"Devedeset dvojka" je definitivno odustala od prijave, potvrdio je juče "Novostima" Veran Matić, glavni i odgovorni urednik.

RTS, tako, ostaje jedini potencijalni kandidat. U parlamentu očekuju da će Javni servis verovatno u finišu - tik pred isticanje vremena - uzeti papire i postati takmičar.

Tijanić je nekoliko puta ponavljao da neće preuzeti dokumentaciju, dok RTS ne naplati ili barem ne dobije garancije da će mu biti namiren dug od 3,3 miliona evra za prenose iz prethodnih godina.

  • Nema komentara.

Najnovije

Ostali članci
Pravni monitoring
Medijska pismenost
Korupcija u fokusu
izvestaj
Bolja Srbija
Lokalne samouprave
demolizam
ANEM kampanje

Anketa

Novi medijski zakoni

Koliko će novi medijski zakoni podstaći razvoj medijskog sektora?

Značajno

Donekle

Malo

Nimalo

Rezultati

Intranet login

Najnovije informacije o aktivnostima ANEMa

Prijavite se!

Unicef
Unicef
Bolja Srbija
Novinari

Rekonstrukcija i redizajn web sajta realizovani su zahvaljujući građanima SAD u okviru programa podrške medijima Američke agencije za međunarodni razvoj (USAID) koji implementira IREX.
Sadržaj web sajta je isključiva odgovornost ANEMa i ne predstavlja zvaničan stav USAID-a i IREX-a.

 

Takovska 9/16, 11 000 Beograd; Tel/fax: 011/32 25 852, 011/ 30 38 383, 011/ 30 38 384; E-mail: anem@anem.org.rs