Home  /  Medijska scena  /  U fokusu

07. 05. 2015

Vučić: Izbor Bujoševića dokaz da razumemo kritiku

7.5.2015. (Tanjug) - Premijer Srbije Aleksandar Vučić izjavio je večeras da izbor Dragana Bujoševića za direktora RTS-a pokazuje koliko je Srbija "normalna zemlja koja razume svaku vrstu kritike i drugačijeg mišljenja".

BEOGRAD - Premijer Srbije Aleksandar Vučić izjavio je večeras da izbor Dragana Bujoševića za direktora RTS-a pokazuje koliko je Srbija "normalna zemlja koja razume svaku vrstu kritike i drugačijeg mišljenja".

Upitan kako komentariše izbor Bujoševića na čelo RTS-a s obzirom da je otvoreni pristalica opozicione Demokratske stranke, on je na zajedničkoj konferenciji za novinare sa evropskim komesarom Johanes Hanom, rekao:

"U vreme kada Evropska unija nije mnogo kritikovala vlast u Srbiji bilo je nezamislivo da neko drugačijeg političkog mišljenja dođe na čelo javnog servisa."

"Ali sam i zbog toga zadovoljan i ponosan pošto se i to u Srbiji menja i Srbija pokazuje koliko je normalna zemlja i koliko razume svaku vrstu i kritike i drugačijeg mišljenja", rekao je on.

Odgovarajući na konstataciju novinara da je pristalica Demoktratske stranke postavljen na čelo javnog servisa, Vučić je uz osmeh rekao da će ga Han za to pohvaliti.

 

  • Nema komentara.

Najnovije

Ostali članci
Pravni monitoring
Medijska pismenost
Korupcija u fokusu
izvestaj
Bolja Srbija
Lokalne samouprave
demolizam
ANEM kampanje

Anketa

Novi medijski zakoni

Koliko će novi medijski zakoni podstaći razvoj medijskog sektora?

Značajno

Donekle

Malo

Nimalo

Rezultati

Intranet login

Najnovije informacije o aktivnostima ANEMa

Prijavite se!

Unicef
Unicef
Bolja Srbija
Novinari

Rekonstrukcija i redizajn web sajta realizovani su zahvaljujući građanima SAD u okviru programa podrške medijima Američke agencije za međunarodni razvoj (USAID) koji implementira IREX.
Sadržaj web sajta je isključiva odgovornost ANEMa i ne predstavlja zvaničan stav USAID-a i IREX-a.

 

Takovska 9/16, 11 000 Beograd; Tel/fax: 011/32 25 852, 011/ 30 38 383, 011/ 30 38 384; E-mail: anem@anem.org.rs