Home  /  Medijska scena  /  U fokusu

20. 05. 2015

NESTAO DOPISNIK „VEČERNJIH NOVOSTI“ IZ TREBINJA

20.5.2015. (Naše novine) - Radivoj Gutić (54), novinar i stalni dopisnik „Večernjih novosti" iz Trebinja, nestao je pre dva dana. Gutić je u nedelju, 17. maja, uveče iz Trebinja krenuo na put za Beograd i od tada mu se gubi svaki trag. Njegove kolege kažu da je oko 22.45 seo u autobus prevozničke firme „BS turs" i da je oko sedam ujutro trebalo da stigne u Beograd. Međutim, od tada se porodici nije javljao i nedostupan je na mobilni telefon.

- Od nedelje uveče porodica s njim nije bila u kontaktu i uopšte ne znaju da li je stigao u Beograd. Ceo slučaj juče su oko 12 časova prijavili policiji i pozivamo sve ljude koji imaju informacije o njegovom kretanju da to prijave najbližoj policijskoj stanici ili na dežurni broj 122 - rekao je šef dopisništva „Večernjih novosti" u RS Srđan Mišljenović.

Gutić ima prosedu kosu i visok je oko 170 centimetara. Po odlasku iz kuće na sebi je imao tamnoplave farmerke, plavu košulju dugih rukava, laganu crnu jaknu, a preko ramena je nosio crnu torbu. Zbog zdravstvenih problema u poslednje vreme se kretao pomoću štapa.

  • Nema komentara.

Najnovije

Ostali članci
Pravni monitoring
Medijska pismenost
Korupcija u fokusu
izvestaj
Bolja Srbija
Lokalne samouprave
demolizam
ANEM kampanje

Anketa

Novi medijski zakoni

Koliko će novi medijski zakoni podstaći razvoj medijskog sektora?

Značajno

Donekle

Malo

Nimalo

Rezultati

Intranet login

Najnovije informacije o aktivnostima ANEMa

Prijavite se!

Unicef
Unicef
Bolja Srbija
Novinari

Rekonstrukcija i redizajn web sajta realizovani su zahvaljujući građanima SAD u okviru programa podrške medijima Američke agencije za međunarodni razvoj (USAID) koji implementira IREX.
Sadržaj web sajta je isključiva odgovornost ANEMa i ne predstavlja zvaničan stav USAID-a i IREX-a.

 

Takovska 9/16, 11 000 Beograd; Tel/fax: 011/32 25 852, 011/ 30 38 383, 011/ 30 38 384; E-mail: anem@anem.org.rs