Home  /  Medijska scena  /  Arhiva vesti do septembra 2011.

21. 10. 2009

SAOPŠTENJE RADIJA "KONTAKT PLUS" IZ KOSOVSKE MITROVICE

Kosovska Mitrovica, 21. 10.2009. - Radio Kontakt Plus iz Kosovske Mitrovice je, nakon dva i po dana prekida, danas na frekvenciji 101.9 ponovo započeo emitovanje programa. Kontakt Plus započeo je emitovanje programa nakon što je menadžment Radija postigao sporazum sa menadžmentom Trepče o otplati duga. Zbog dugovanja na ime kirije prema Trepči, radnicima Kontakt Plus radija obezbeđenje Trepče onemogućilo je ulazak u prostorije u ponedeljak kada je prestalo emitovanje programa.

Direktor Kontakt Plus radija Mirjana Milutinović saopštila je večeras da ogromno interesovanje i podrška slušalaca, koju su dobili u minula dva dana pokazuju da je Kontakt Plus zaista Radio kojem se verije."Podrška slušalaca je od neprocenjive vrednosti i pokazatelj da ono što radimo je u njihovoj službi. Zahvaljujemo se njima ali i predstavnicima Ujedinjenih nacija - programa za razvoj, Ministarstvu za Kosovo i Metohiju, Udruženju novinara Srbije, ANEMu i Nevladinom sektoru sa Kosova koji su nam dali podršku,"- saopštila je Milutinovićeva.

Slušaoci Kontakt Plus radija opet su u prilici da prate omiljene emisije kao što su: "Grad na 101.9", "Vesele osamdesete", "Vremeplov", i druge.  Ovaj radio je prema poslednjem istraživanju "Stratedžik Pulsa" najslušanija radio stanica na Kosovu i Metohiji, koja program emituje na srpskom jeziku. Kontakt Plus je i vodeća radio stanica Kosovske medijske asocijacije (KOSMA) - udruženih radio stanica koje svoj program emituju na srpskom jeziku.

  • Nema komentara.

Najnovije

Ostali članci
Pravni monitoring
Medijska pismenost
Korupcija u fokusu
izvestaj
Bolja Srbija
Lokalne samouprave
demolizam
ANEM kampanje

Anketa

Novi medijski zakoni

Koliko će novi medijski zakoni podstaći razvoj medijskog sektora?

Značajno

Donekle

Malo

Nimalo

Rezultati

Intranet login

Najnovije informacije o aktivnostima ANEMa

Prijavite se!

Unicef
Unicef
Bolja Srbija
Novinari

Rekonstrukcija i redizajn web sajta realizovani su zahvaljujući građanima SAD u okviru programa podrške medijima Američke agencije za međunarodni razvoj (USAID) koji implementira IREX.
Sadržaj web sajta je isključiva odgovornost ANEMa i ne predstavlja zvaničan stav USAID-a i IREX-a.

 

Takovska 9/16, 11 000 Beograd; Tel/fax: 011/32 25 852, 011/ 30 38 383, 011/ 30 38 384; E-mail: anem@anem.org.rs