Home  /  Medijska scena  /  Arhiva vesti do septembra 2011.

28. 05. 2011

PLENIDBA OPREME TV VALJEVO

Valjevo, 28.05.2011. (Politika) - Lokalnoj Televiziji Valjevo (TVA) ponovo je zaplenjen deo opreme, po izvršnim sudskim presudama zbog neisplaćenih zarada, potvrđeno je juče agenciji Beta u toj medijskoj kući. Bivši novinar, direktor i urednik Aleksandar Ranković, koji je tu opremu ranije zaplenio a zatim vratio kada mu je bio isplaćen deo zarada, ponovo je uzeo montažnu jedinicu. "Za jednu neisplaćenu platu uzeo je opremu vrednu 4.000 evra", kaže sagovornik agencije Beta iz TVA.

Najavljeno da će još troje bivših radnika TVA sa sudskim izvršiteljima i uz asistenciju policije takođe doći da plene opremu zbog neisplaćenih zarada. Privremeni zastupnik kapitala Branko Trifunović iz Aranđelovca pokušao je da se dogovori sa bivšim radnicima da opremu samo popišu i sačekaju dok se ne steknu uslovi za isplatu zaostalih zarada, ali su oni to odbili. Privatizacija TVA poništena je 28. marta zbog neispunjavanja odredaba kupoprodajnog ugovora, a taj medij u februaru 2010. za 147.000 dinara na ponovljenoj aukciji kupio je Slobodan Pavlović iz Urovaca, kod Obrenovca, koji je tada kupio i Radio Barajevo.

  • Nema komentara.

Najnovije

Ostali članci
Pravni monitoring
Medijska pismenost
Korupcija u fokusu
izvestaj
Bolja Srbija
Lokalne samouprave
demolizam
ANEM kampanje

Anketa

Novi medijski zakoni

Koliko će novi medijski zakoni podstaći razvoj medijskog sektora?

Značajno

Donekle

Malo

Nimalo

Rezultati

Intranet login

Najnovije informacije o aktivnostima ANEMa

Prijavite se!

Unicef
Unicef
Bolja Srbija
Novinari

Rekonstrukcija i redizajn web sajta realizovani su zahvaljujući građanima SAD u okviru programa podrške medijima Američke agencije za međunarodni razvoj (USAID) koji implementira IREX.
Sadržaj web sajta je isključiva odgovornost ANEMa i ne predstavlja zvaničan stav USAID-a i IREX-a.

 

Takovska 9/16, 11 000 Beograd; Tel/fax: 011/32 25 852, 011/ 30 38 383, 011/ 30 38 384; E-mail: anem@anem.org.rs