Home  /  Medijska scena  /  Arhiva vesti do septembra 2011.

21. 06. 2011

DVE DECENIJE TV HRONIČARA

REGIONALNA RTV PONOSNA NA SVOJ JUBILEJ

Kruševac, 21.06.2011. (Večernje novosti) - Ponosni smo na jubilej, dve decenije dežuranja i druženja sa gledaocima Rasinskog okruga i Pomoravlja, ali i na činjenicu da smo prva lokalna televizija u Srbiji osnovana van sistema nacionalne RTV - rekao je juče Nenad Mojsilović, direktor Regionalne radio-televizije Kruševac.

Predstavljajući uredničko jato - glavnog i odgovornog urednika Ljubinku Milojević, televizije Jasminu Mijajlović, informativnog programa Vesnu Vasiljević, radija Slobodana Radičevića (doskora u fotelji glavnog i odgovornog RRTK), Mojislović navodi da kruševačko "dežurno oko", sa stotinak zaposlenih, i najmanjim prosekom zarada među javnim preduzećima (više od 50 odsto sredstava sami obezbeđuju), šalje signale sa tri predajnika - Basara, Nerađa na Kopaoniku i Đuniški vis, i da objektivom prati život i van Rasinskog okruga. Gledani su i u čitavom Pomoravlju.

- U toku je raspetljavanje tehničkog problema sa RTS 2, tako da će nas pratiti i gledaoci sa područja Vrnjačke Banje. Naš radio je jedini gradski sa regionalnom pokrivenošću, i jedini sa predajnikom na Goču, pa se čujemo iza Čačka, Bora, Aleksinca - kaže Mojsilović.

  • Nema komentara.

Najnovije

Ostali članci
Pravni monitoring
Medijska pismenost
Korupcija u fokusu
izvestaj
Bolja Srbija
Lokalne samouprave
demolizam
ANEM kampanje

Anketa

Novi medijski zakoni

Koliko će novi medijski zakoni podstaći razvoj medijskog sektora?

Značajno

Donekle

Malo

Nimalo

Rezultati

Intranet login

Najnovije informacije o aktivnostima ANEMa

Prijavite se!

Unicef
Unicef
Bolja Srbija
Novinari

Rekonstrukcija i redizajn web sajta realizovani su zahvaljujući građanima SAD u okviru programa podrške medijima Američke agencije za međunarodni razvoj (USAID) koji implementira IREX.
Sadržaj web sajta je isključiva odgovornost ANEMa i ne predstavlja zvaničan stav USAID-a i IREX-a.

 

Takovska 9/16, 11 000 Beograd; Tel/fax: 011/32 25 852, 011/ 30 38 383, 011/ 30 38 384; E-mail: anem@anem.org.rs