Home  /  Medijska scena  /  Arhiva vesti do septembra 2011.

24. 06. 2011

"Uđite u digitalni svet"

Beogard, 24.06.2011. (B92) - Po prvi put u Beogradu, sledećeg petka, održaće se konferencija Digital Impact na kojoj će učestvovati vodeći stručnjaci za digitalno marketinško i medijsko poslovanje.

Džon Vilijams, kreator prve interaktivne TV reklame, govoriće o govoriće o aktivnostima agencija u svetu novih medija i načinima da prilagode njihov način razmišljanja i rada novorazvijenim okolnostima, Brajan Morisej, urednik Digidaya, učesnike će upoznati sa tim kako tranzicija je sa analognih u digitalne medije otežala položaj izdavača, dok će o mitologiji društvenih medija govoriti Tal Navaro iz Izraela..

Konferenciju organizuju ABC Srbija i Business Dialogue, uz podršku USAID i IREX, a namenjena je rukovodiocima i zaposlenima u medijskim kućama, kreativnim, marketinškim, medijskim i digitalnim agencijama, marketing odeljenjima kompanija, izdavačima, sadašnjim i budućim vlasnicima web sajtova.

Cena kotizacije je 5000 dinara plus PDV, a više informacija o konferenciji i mogućnosti učešća je dostupno na sajtu ABC Srbija.

  • Nema komentara.

Najnovije

Ostali članci
Pravni monitoring
Medijska pismenost
Korupcija u fokusu
izvestaj
Bolja Srbija
Lokalne samouprave
demolizam
ANEM kampanje

Anketa

Novi medijski zakoni

Koliko će novi medijski zakoni podstaći razvoj medijskog sektora?

Značajno

Donekle

Malo

Nimalo

Rezultati

Intranet login

Najnovije informacije o aktivnostima ANEMa

Prijavite se!

Unicef
Unicef
Bolja Srbija
Novinari

Rekonstrukcija i redizajn web sajta realizovani su zahvaljujući građanima SAD u okviru programa podrške medijima Američke agencije za međunarodni razvoj (USAID) koji implementira IREX.
Sadržaj web sajta je isključiva odgovornost ANEMa i ne predstavlja zvaničan stav USAID-a i IREX-a.

 

Takovska 9/16, 11 000 Beograd; Tel/fax: 011/32 25 852, 011/ 30 38 383, 011/ 30 38 384; E-mail: anem@anem.org.rs