Home  /  Aktivnosti ANEMa  /  Radionice

28. 04. 2010

Izveštaj sa ANEM radionice „Napredak u poslovanju kroz korišćenje Interneta i online medija“

 

 

Radeći na podizanju kapaciteta svojih stanica, ANEM je 28. aprila 2010. godine organizovao radionicu pod nazivom „Napredak u poslovanju kroz korišćenje Interneta i online medija" u beogradskom Medija centru, uz podršku USAIDa i IREX Srbija. Cilj radionice je bio da se ANEMovim stanicama omogući da od kompetentnih sagovornika dobiju potrebne informacije o novim medijima, značaju i korišćenju Interneta i online medija za povećanje gledanosti i slušanosti tradicionalnih medija, ali i za povećanje prihoda i bolje pozicioniranje na medijskom tržištu Srbije. Gosti - panelisti ove radionice su bili: Siniša Rogić, direktor INBOXa, kompanije za web dizajn i razvoj Internet aplikacija, Jelena Surčulija, MA, expert za nove medije, Vladimir Novaković, direktor i urednik web sajta B92, Tomislav Damnjanović, direktor "A-Medije", kompanije za marketing produkciju i konsalting, Jovan Protić, direktor Ringier online i Uroš Ignjačević, generalni direktor medijske kompanije "Trident Media Group". Pored njih, gosti su bili i Slobodan Kremenjak, Kruna Savović i Branko Bukvić iz advokatske kancelarije „Živković&Samardžić", Anja Ivanova iz A-medije, Jana Zarić iz novinske agencije Beta, kao i predstavnici donatorske zajednice: Ivana Bjelić i Vladan Nikolić iz IREX Srbija i Miroslav Janković iz OEBS Srbija.

Radionici je prisustvovalo 23 predstavnika 18 ANEMovih radio i TV stanica i to: Radio Boom 93, Požarevac; Radio 021, Novi Sad; Radio City, Niš; Radio Ozon, Čačak; Radio Ema, Bujanovac; Radio Kontakt +, Kosovska Mitrovica; Radio Sport Plus, Pirot; TV Čačak, Čačak; Novosadska TV, Novi Sad; Radio Bus, Kovin; TV Alfa, Užice; RTV Panon, Subotica; Radio Em, Knaževac; Radio Far, Alibunar; Radio Kikinda, Kikinda; RTV VK Kikinda, Kikinda; TV Niška, Niš; i RTV Prima iz Bajine Bašte.

* Ova aktivnost realizovana je zahvaljujući podršci građana SAD preko Američke agencije za međunarodni razvoj (USAID), u okviru programa podrške medijima, koji se sprovodi u saradnji sa IREX-om. Izneti stavovi pripadaju isključivo autorima i ne predstavljaju nužno zvaničan stav USAID-a ili Vlade SAD.

Ceo izveštaj, prezentacije panelista i foto galeriju sa ANEMove radionice možete pogledati ispod:

Kompletan Izveštaj sa ANEM radionice
PowerPoint prezentacija Siniše Rogića
PowerPoint prezentacija Jelene Surčulije
PowerPoint prezentacija Vladimira Novakovića
PowerPoint prezentacija Tomislava Damnjanovića
PowerPoint prezentacija Jovana Protića
PowerPoint prezentacija Uroša Ignjačevića

  • Nema komentara.

Najnovije

Ostali članci
Pravni monitoring
Medijska pismenost
Korupcija u fokusu
izvestaj
Bolja Srbija
Lokalne samouprave
demolizam
ANEM kampanje

Anketa

Novi medijski zakoni

Koliko će novi medijski zakoni podstaći razvoj medijskog sektora?

Značajno

Donekle

Malo

Nimalo

Rezultati

Intranet login

Najnovije informacije o aktivnostima ANEMa

Prijavite se!

Unicef
Unicef
Bolja Srbija
Novinari

Rekonstrukcija i redizajn web sajta realizovani su zahvaljujući građanima SAD u okviru programa podrške medijima Američke agencije za međunarodni razvoj (USAID) koji implementira IREX.
Sadržaj web sajta je isključiva odgovornost ANEMa i ne predstavlja zvaničan stav USAID-a i IREX-a.

 

Takovska 9/16, 11 000 Beograd; Tel/fax: 011/32 25 852, 011/ 30 38 383, 011/ 30 38 384; E-mail: anem@anem.org.rs