Home  /  Aktivnosti ANEMa  /  Aktuelno

23. 10. 2015

POZIV NA RADIONICU ANEMA U KRAGUJEVCU (29 - 30.10.2015.)

Uz podršku Ministarstva kulture i informisanja, ANEM organizuje treću dvodnevnu radionicu „Osnove pisanja projektnih predloga u cilju sufinansiranja medijskih projekata" - u Kragujevcu, u četvrtak i petak, 29. i 30.10.2015. Radionicu će voditi Jasmina Debeljak, ekspertkinja sa dugogodišnjim iskustvom u radu na međunarodnim i donatorskim projektima i edukaciji za pisanje i vođenje projekata. 

Radionica će biti održana u hotelu „Zelengora", Kragujevac, Branka Radičevića 22, Zeleni salon. Za učesnike koji su van Kragujevca, obezbeđen je smeštaj u tom hotelu - u četvrtak 29.10.2015, na bazi polupansiona (večera 29.10. i doručak 30.10.), a ručak i osveženje tokom oba dana radionice su obezbeđeni za sve učesnike.

Radionica je namenjena licima koja će se u konkretnom mediju baviti pisanjem projektnih predloga za konkurse Ministarstva, AP i lokalnih samouprava.

Planirani broj učesnika je 12. Zbog ograničenog broja mesta, samo jedan predstavnik po mediju može da učestvuje.

Takođe napominjemo da ćemo uskoro organizovati još jednu radionicu - u Novom Sadu, te molimo da se za ovu radionicu prijave oni učesnici kojima je Kragujevac bliži.

Nadoknađujemo troškove prevoza autobusom (za pravdanje nam kao dokaz treba original karta; povratnu kartu morate poslati poštom).

Molimo zainteresovane da se prijave za učešće na ovoj radionici do 12h u utorak, 27.10.2015, (dostaviti KONTAKT PODATKE - mejl adresa i broj telefona, medij u kojem rade) na e-mail: anem@anem.org.rs i da navedu da li će koristiti mogućnost smeštaja.

Agenda se nalazi na dnu ove strane. 

ANEM Sekretarijat

 

 Projekat ANEM-a „Obuka medijskih profesionalaca za pisanje projektnih predloga za sufinansiranje projekata za ostvarivanje javnog interesa u oblasti javnog informisanja" sufinansiran je iz budžeta Republike Srbije - Ministarstva kulture i informisanja. 

 

 

Agenda je dostupna ovde.

  • Nema komentara.

Najnovije

Ostali članci
Pravni monitoring
Medijska pismenost
Korupcija u fokusu
izvestaj
Bolja Srbija
Lokalne samouprave
demolizam
ANEM kampanje

Anketa

Novi medijski zakoni

Koliko će novi medijski zakoni podstaći razvoj medijskog sektora?

Značajno

Donekle

Malo

Nimalo

Rezultati

Intranet login

Najnovije informacije o aktivnostima ANEMa

Prijavite se!

Unicef
Unicef
Bolja Srbija
Novinari

Rekonstrukcija i redizajn web sajta realizovani su zahvaljujući građanima SAD u okviru programa podrške medijima Američke agencije za međunarodni razvoj (USAID) koji implementira IREX.
Sadržaj web sajta je isključiva odgovornost ANEMa i ne predstavlja zvaničan stav USAID-a i IREX-a.

 

Takovska 9/16, 11 000 Beograd; Tel/fax: 011/32 25 852, 011/ 30 38 383, 011/ 30 38 384; E-mail: anem@anem.org.rs