Home  /  Medijska scena  /  Region i svet

07. 06. 2012

Prodaje se Dnevni Avaz

Sarajevo, 07.06.2012. (BizLife) - Osnivač kompanije Avaz i lider Saveza za bolju budućnost (SBB) Fahrudin Radončić, čija stranka je postala deo vladajuće koalicije u BiH, izjavio je da će uskoro prodati Avaz.

"Avaz je narodna novina, a SBB je politička stranka. Ja sam kopča za to dvoje. Ubrzo će se desiti prodaja Avaza, iz prostog razloga da bi ja personalno i Avaz i SBB bili rasterećeni cele priče", rekao je Radončić za agenciju Anadolija.

Radončić je istakao kako su već stigle ponude od raznih, kako je rekao, referentnih svetskih kompanija koje žele kupiti Avaz. Ističe zainteresovanost nemačkog medijskog giganta VAC, austrijske medijske grupe, nekoliko turskih medijskih kompanija, ali i domaćih investitora.

 "Definitivno idemo u smeru prodaje Avaza. Želim da sav svoj kapacitet podredim svom narodu i da, ako u vlasti budem dve, četiri ili šest godina, da se sve to vreme isključivo bavim time kako da razvijam i gradim BiH", kazao je predsednik SBB-a.

 

  • Nema komentara.

Najnovije

Ostali članci
Pravni monitoring
Medijska pismenost
Korupcija u fokusu
izvestaj
Bolja Srbija
Lokalne samouprave
demolizam
ANEM kampanje

Anketa

Novi medijski zakoni

Koliko će novi medijski zakoni podstaći razvoj medijskog sektora?

Značajno

Donekle

Malo

Nimalo

Rezultati

Intranet login

Najnovije informacije o aktivnostima ANEMa

Prijavite se!

Unicef
Unicef
Bolja Srbija
Novinari

Rekonstrukcija i redizajn web sajta realizovani su zahvaljujući građanima SAD u okviru programa podrške medijima Američke agencije za međunarodni razvoj (USAID) koji implementira IREX.
Sadržaj web sajta je isključiva odgovornost ANEMa i ne predstavlja zvaničan stav USAID-a i IREX-a.

 

Takovska 9/16, 11 000 Beograd; Tel/fax: 011/32 25 852, 011/ 30 38 383, 011/ 30 38 384; E-mail: anem@anem.org.rs