Home  /  Medijska scena  /  Region i svet

24. 05. 2013

Kirjaku: TV Antena ulagaće u region

Beograd, 24.05.2013. (B92) - Medijska grupacija Antena imaće još novih investicija u regionu, najavio je na Samitu 100 biznis lidera jugoistočne Evrope vlasnik i direktor Teodor Kirjaku.

Na Samitu u Bečićima Kirjaku je rekao da Antetna grupa planira da investira u televizijsku produkciju u celom regionu i susednim zemljama. On veruje da region može da postane veliki produkcioni centar za televizijske serije koje se mogu prodavati širom sveta.

"Ključno za uspeh je ulaganje u glavne vrednosti. U informativnom programu smo fokusirani na integritet novinara i na objektivnost, u zabavi želimo inovacije, najviši kvalitet i pažljivo istraživanje trendova u marekitngu. Eskperti smo u prihvatanju svetskih praksi i njihovom donošenju na
lokalna tržišta. Uvek zapošljavamo lokalne ljude da vode naše poslove i treniramo ih da daju sve od sebe", rekao je Teodor Kirjaku. 

Internacionalna medijska grupacija Antena je u poslednjih par godina investira u zemlje bivše Jugoslavije. 

"Međunarodni biznis je počeo da prepoznaje značajne promene na bolje u regionu i veoma sam zadovoljan što smo mi bili među prvima koji su to shvatili i svojim ulaganjima pozicionirali se kao partner sa domaćeg tržišta", rekao je direktor i vlasnik Antena grupe.

  • Nema komentara.

Najnovije

Ostali članci
Pravni monitoring
Medijska pismenost
Korupcija u fokusu
izvestaj
Bolja Srbija
Lokalne samouprave
demolizam
ANEM kampanje

Anketa

Novi medijski zakoni

Koliko će novi medijski zakoni podstaći razvoj medijskog sektora?

Značajno

Donekle

Malo

Nimalo

Rezultati

Intranet login

Najnovije informacije o aktivnostima ANEMa

Prijavite se!

Unicef
Unicef
Bolja Srbija
Novinari

Rekonstrukcija i redizajn web sajta realizovani su zahvaljujući građanima SAD u okviru programa podrške medijima Američke agencije za međunarodni razvoj (USAID) koji implementira IREX.
Sadržaj web sajta je isključiva odgovornost ANEMa i ne predstavlja zvaničan stav USAID-a i IREX-a.

 

Takovska 9/16, 11 000 Beograd; Tel/fax: 011/32 25 852, 011/ 30 38 383, 011/ 30 38 384; E-mail: anem@anem.org.rs